Skap blest rundt firmaet ditt

Create blest around your company 1024x680 - Skap blest rundt firmaet ditt

Dersom du produserer tradisjonshåndverk som bunader, treskjæring eller andre kostbare produkter, kan du få ekstra kunder gjennom å skape litt ekstra blest rundt firmaet. Du kan delta på lokale messer og markeder eller samarbeide med en lokal blogger som kan skrive litt om produktene dine. Alternativt kan du starte din egen blogg der du forteller mer om det du lager og prosessen bak produktene.

Arranger en konkurranse

Skap blest rundtfirmaetditt 1 - Skap blest rundt firmaet ditt

Du vil selvsagt tjene penger på produktene dine, og det å gi bort ting du har laget vil ikke umiddelbart lønne seg. Men ved å skape blest, kan du skaffe flere kunder, slik at det lønner seg på sikt. En god idé er å arrangere konkurranser, der premien er noe du har laget. Mange kommer sikkert til å melde seg på, og de som ikke vinner, blir kanskje nye kunder hos deg likevel, rett og slett fordi de oppdager firmaet ditt og produktene du lager.

Lag utstillinger eller oppvisninger

Skap blest rundtfirmaetditt 2 - Skap blest rundt firmaet ditt

En annen måte å skape blest er ved å arrangere utstillinger. Hvis det er kostbart å stille ut produktene dine, kan du slå deg sammen med andre som lager ulike ting, og lage en felles utstilling. Dersom du lager klær, enten det er strikkeplagg eller bunader, kan du arrangere en oppvisning. Du trenger ikke å leie inn profesjonelle modeller. Venner og familiemedlemmer kan sikkert gi deg en hjelpende hånd. Arranger gjerne utstillingen eller oppvisningen i forbindelse med lokale markedsdager eller spør om du kan vise fram produktene dine på et kjøpesenter eller andre steder der det samler seg mange folk. Velg populære handledager og sett annonser i avisene på forhånd for å lokke til deg ekstra mange folk.