Om oss

Om oss - Om oss

Velkommen til oss. Vi er nettsiden for deg som liker norsk tradisjonshåndverk. Vi vil gjerne gi deg nyttige tips og informasjon, enten du er amatør eller lever av å selge håndverksprodukter. Håndverksprodukter finnes i mange former og fasonger. Typisk norske håndverk er rosemaling, treskjæring, Hardangersøm, bunadssøm, veving, hekling og strikking, men rekken av håndverk er mye lengre enn som så, og her vil vi tilby noe for alle.

Informasjon og inspirasjon

Vi håper artiklene våre vil være lærerike og fortelle deg litt om historien bak de ulike håndverkene. Samtidig vil vi gjerne inspirere deg. Det er fint å satse på de gamle tradisjonene, men det er også lov å utvikle tradisjonen og skape noe nytt. Mange er opptatt av å videreføre tradisjonene og mange av de norske håndverkene står heldigvis sterkt. Andre håndverk er i ferd med å forsvinne, og dermed står vi i fare for å miste deler av kulturarven. Vi publiserer artikler for alle som gjerne vil lære, bruke og videreføre norske tradisjonshåndverk.

Populært produkter

Mange lager egne strikkeplagg, men det er ikke mange som lager andre tradisjonshåndverk. Det er derimot mange som gjerne vil eie typiske tradisjonsgjenstander, og derfor er det et voksende marked for å selge håndverksprodukter. Internettet har gjort det enda lettere og rimeligere å selge produkter. Du trenger ikke lenger en fysisk butikk for å stille ut produktene og selge dem. Turister er også interessert i unike og lokale produkter, så dersom du vil tjene penger på håndverket ditt, er det gode muligheter til det. Vi heier på deg, enten du lager ting til eget bruk, til gaver eller for salg. Velkommen til nettsiden vår. Vi håper du finner mye nyttig informasjon hos oss.